Ameninţare fără precedent din partea lui Putin: ”Vă dăm Republica Moldova înapoi!”

Liderul de la Kremlin continuă cu amenințările la adresa României, vizibil iritat de prezența scutului anti-rachetă pe teritoriul țării noastre. Într-o alocuțiune susținută la una din televiziunile de stat din Rusia, acesta a amenințat că va da republica Moldova înapoi României, ridicând astfel războiul economic la un nou nivel.

„Le vom da, ba chiar vom insista pentru realipirea fostei Basarabii la România. Să-i văd pe ei cum se descurcă cu 4 milioane de săraci, să vedem dacă îi ține buzunarul. Salariu de profesor în Moldova e cât ajutorul social în România, pe de altă parte, nivelul de alcolemie este mult peste ce pot românii”, a spus Putin.

Acesta a menționat că, dacă este cazul, va impune unirea Moldovei cu România chiar și cu tancurile și cu câteva batalioane de soldați. Acesta a mai amenințat că, în cazul în care românii vor mai face gât, le dă și ținutul Herța și, în ultimă instanță, câteva bucăți din Ungaria, alea fără autostradă, doar cu unguri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 iunie 2016 08:06

Alte articole

Vezi mai mult