Americanii îi instalează lui Boc un scutec antirachetă

Foarte afectat de ultimele evenimente petrecute pe glob, de răutatea oamenilor și de violența care pare că nu se mai sfârșește, Emil Boc a făcut pe el de mai multe ori în cursul zilei de ieri. Vinovați de starea în care se află premierul sunt cei care au grijă de Emil Boc cât timp Traian Băsescu și Elena Udrea sunt la Servicii.

Psihologul Hanibal Dumitrașcu comentează starea lui Emil Boc: „El nu ar trebui lăsat să se uite la televiziuni de știri mai mult de o oră pe zi. Și nu la televiziunile de știri violente. TVR1 este perfect pentru vârsta sa. Cei mici pot să rămână cu sechele pentru tot restul vieții. Nu e normal să vadă, acum, când e în creștere imagini șocante cu toate nenorocirile care se întâmplă pe glob. Copilul meu, spre exemplu, are interzis la știri.” Premierul Boc este sedat acum, iar starea sa involuează. Ca de obicei.

SUA au făcut o propunere interesantă statului român. Americanii vor să-i instaleze premierului un scutec antirachetă, astfel încât acesta să se simtă mai protejat, mai uscat.

Scris de Mihai
4 mai 2011 08:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult