Americanii se tem de un nou război între nordişti şi sudişti

Preşedintele Barack Obama nu vrea să încurajeze un conflict armat în Coreea pentru că ştie şi el cât de nasoale ies războaiele dintre Nord şi Sud. El a spus că înţelege perfect cauzele conflictului. Ca şi în Statele Unite acum mai bine de 100 de ani, în sudul capitalist, omul este exploatat fără milă de către om. Nordiştii, care şi de data asta sunt cei democraţi, după cum o spune numele ţării, or să câştige războiul, mai ales că-i mână de la spate şi foamea.

Puţini ştiu că americanii se tem de un război cu Coreea de Nord. Chiar dacă sunt puţini, nord-coreenii, asiatici fiind, ştiu bătaie. Un singur asiatic dovedeşte zece americani, mai ales dacă americanii îl atacă pe rând, ca tâmpiţii.

Partea proastă e că Obama nu se poate baza pe aliaţii tradiţionali ai americanilor. Românii sigur nu trimit trupe în Coreea de Nord, că se întorc de acolo cu idei, ca Ceauşescu.

După incidentul din peninsula coreeană, Dakota de Nord a atacat Dakota de Sud, Gara de Nord a atacat Gara de Est, iar ardelenii au iniţiat un atac fără precedent asupra sudiştilor, pe care i-au făcut cum le-a venit la gură.

Scris de TNR
24 noiembrie 2010 18:11

Alte articole

Vezi mai mult