An prost. Paştele pică înainte de alegeri şi românii n-au ulei şi făină pentru cozonac

Ploaia de afară e nimic pe lângă ce ne așteaptă cu ocazia acestor sărbători pascale. Într-un gest de sadism greu de explicat, mai marii Ortodoxiei au decis ca Paștele de anul acesta să aibă loc înaintea alegerilor, așa că românii nu au ulei, făină sau mălai să-și facă cele trebuincioase. 

„Suntem săraci maică, de unde făină pentru cozonac. Ultima cană de făină, rămasă de pe când l-am votat pe domnul Ponta, Dumnezeu să-l ierte, s-a dus de mai bine de o lună. Cu ce să facem cele cuvenite dacă nu e nici un candidat pe-aici să ne dea să-l votăm?”, s-a plâns Varvara Stan, o doamnă din Alexandria. „Măcar de-o mămăligă de mai legam, dar n-am primit nimic, că pomana se dă abia în ultima săptămână, după ce apare sondajul”, a spus și Constantin Enache, din Brăila. 

În aceste condiții se pare că masa de sărbători a românilor va fi una săracă. „Va trebui să bem de două ori mai mult ca să ajungem în spital, că fără un pui primit de la un candidat, fără niște jumări trase în ulei, cu ce să faci toxinfecție alimentară? Cu apă?”, a spus un alt alegător.

26 aprilie 2016 19:04
Citește mai mult despre: alegeri Paste pomana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult