Anchetă în dosarul „Cutremur Cosmogonic”: Se caută dealerul care i-a vândut cocaina

De la viral la penal! În doar câteva zile, candidatul Forţa Civică la europarlamentare, Sorin Paler, a devenit dintr-un simpatic politician care aberează pe internet un suspect în într-o anchetă ce vrea să deconspire o întreagă reţea de traficanţi de droguri.

„Într-o primă instanţă, după ce am analizat problele video, am crezut că omul e doar fumat şi nu ne-am îngrijorat. 70% din politicieni sunt fumaţi, uitaţi-vă la declaraţiile lui Remus Cernea sau chiar Ponta. Dar, omul ăsta se lua mult prea în serios, aşa că am bănuit că a tras pe nas”, a explicat Marius Iacob, procurorul care se ocupă de caz.

Specialiştii în domeniul stupefiantelor sunt însă sceptici în privinţa găsirii dealerului de cocaină. Aceştia cred că, cel mai probabil, nici măcar nu este vorba de cocaină, ci de un halucinogen nou, creat în laborator, împotriva căruia poliţiştii de la narcotice sunt total nepregătiţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult