Andreea Paul Vass rectifică iar: „Soțul meu a născut copilul, joi, ca să pot eu să merg la muncă”

Deputatul PNL Andreea Paul Vass a revenit asupra declarațiilor făcute săptămânile trecute referitoare la modul în care și-a născut copilul și a prezentat o serie de lămuriri. Astfel, după ce a spus că a născut copilul în weekend ca să poată să muncească pentru patrie, și a apoi a corectat spunând că l-a făcut luni, acum spune că, de fapt, nici măcar nu l-a născut ea, pentru că era la servici. 

„Recunosc, copilul s-a născut joi, dar eu eram la muncă, făceam legi pentru țara aceasta în ziua respectivă. Sper că înțelegeți sacrificiul meu și mă adulați pentru asta. Dar soțul meu, care a fost alături de mine și la bine și la greu, tatăl copilului meu a zis să dea o mână de ajutor și a născut el copilul”, a declarat deputatul PNL.

Soțul doamnei a precizat că a fost o naștere ușoară, fără complicații, și că pe tot parcursul contracțiilor a ascultat imnul României pe repeat, la solicitarea soției. Aceasta a ținut tot timpul legătura cu el prin telefon, ba chiar i-a povestit și ce mai face pe la partid, ca să poată să-l adoarmă imediat după naștere. Declarația a stârnit, firește, o serie de controverse, pentru că imediat au apărut un vecin și un poștaș care, și ei, susțin că au născut copilul Andreei Paul Vass. 

Situația a devenit și mai complicată după ce copilul deputatului a declarat că s-a născut de unul singur, într-o rezervă privată, la maternitate, și a așteptat acolo până duminică să vină maică-sa să îl ia acasă, până atunci sugând la țâța unei doctorițe și a altor vizitatoare din zonă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 octombrie 2015 10:37
Citește mai mult despre: andreea paul vass

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult