Angajat de la Apele Române, dat afară pentru că n-avea sigla PNL ca wallpaper

PNL continuă campania prin care vrea să transforme Apele Române într-un fel de breloc al partidului, un loc în care toți incompetenții lor să-și găsească un job bine plătit. Șeful de la Apele Române, liberalul Ervin Molnar, le-a transmis tuturor subalternilor să vâneze oamenii care nu sunt ai partidului și să-i dea afară, ca să elibereze locuri pentru ai lor.

Primul care s-a mobilizat a fost Petru Avram, directorul de la Prut-Bârlad pasionat de chelnerițe care se prezintă drept un animal politic – deși, să fim serioși, se vede clar că omul e tot timpul cu gândul la șaorma, nicidecum la o carieră politică. Acesta a demis un inginer cu peste 20 de ani de experiență, pe motiv că n-avea sigla PNL pusă ca wallpaper nici pe calculator, nici pe telefon.

La scurt timp s-au activat și peneliștii care controlează filiala din Cluj a Apelor Române, care s-au dovedit chiar mai eficienți. Ei au dat afară absolut toți angajații care nu erau membri de partid, pe motiv că-n CNP-ul lor nu scrie și PNL. „E cât se poate de simplu, dacă nu ai carnet de membru PNL, fie ai un CNP care include PNL, fie va trebui să pleci“, a tunat liberalul din fruntea filialei de la Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 februarie 2021 16:00
Citește mai mult despre: Apele Române PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult