Angajat pe pile? Un cal din Strehaia va fi inspector șef la Poliția Animalelor

Înființarea Poliției Animalelor aduce cu sine obișnuita problemă din instituțiile publice românești: angajările pe pile. Astfel, anunțul că un cal din Strehaia va fi numit inspector șef peste noua instituție a declanșat deja un val de reacții vehemente în opinia publică.

„Domnul Murgu este un exemplar impecabil din rasa Holsteiner, impus… pardon, recomandat de o persoană de încredere din Clanul Jocheilor. L-am ales în primul rând pentru că știe să citească, spre deosebire de angajații umani din cadrul ministerului, care cunosc doar anumite litere. Sunt convins că va face o treabă mare la șefia Poliției Animalelor”, spune Marcel Vela, Ministrul de Interne.

Inspectorul șef Murgu a oferit deja primele declarații. „Voi trece rapid la arestarea tuturor câinilor comunitari, voi amenda șoarecii din Kaufland și voi ancheta gândacii care locuiesc pe gratis în cămine. Am auzit și că există câteva sute de porci în Parlament care comit ilegalități, dar nu am dovezi în acest sens, așa că îi voi lăsa în pace”, a nechezat cabalinul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
10 octombrie 2020 13:03
Citește mai mult despre: cal poliția Strehaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult