Bucurie mare pe capul unui angajat SRI din Mizil! De când nu-i mai permite Curtea Constituţională să asculte telefoane, are o scuză perfectă să nu-i răspundă soţiei când aceasta îl caută la birou.

sri_se_teme_ca_ascultatul_telefoanelor_poate_provoca_cancer.jpg

“Nevastă-mea are obiceiul să mă sune în timpul programului şi să mă bată la cap cu tot felul de drăcii: că de ce n-am dus gunoiul, că nu mai avem făină, că ne-a luat foc bucătăria... Ştiţi voi, banalităţi din astea casnice. Alteori pur şi simplu începe să se plângă de ale ei. Înainte n-aveam încotro, trebuia să ascult”, povesteşte ofiţerul SRI Deceneu Petrescu.

“De când cu decizia CCR, scrie negru pe alb că n-am voie să ascult telefoane. Stau atât de liniştit opt ore pe zi!”, adaugă Petrescu. “Problema e că a început să-mi trimită SMS-uri, dar am depus deja o plângere şi sper să ni le interzică şi pe astea, ca să am un pretext să le ignor. Acum trebuie s-o mint că nu ştiu să citesc, şi e destul de degradant pentru cineva din servicii care nu-i nici măcar general.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 14.03.2016 17:12 Politic

National Cinematografic