Angajaţii SRI se tem: vorbitul la telefon provoacă cancer, dar ascultatul?

Mai mulţi angajaţi ai SRI au anunţat că vor ieşi în stradă dacă nu se face lumină în ce priveşte riscul de cancer pe care-l au utilizatorii de telefonie mobilă. Ei nu ştiu dacă fac cancer doar cei care vorbesc la telefoane sau şi cei care trebuie să asculte.

Iată ce spune Ioan Mărgărit, care a vrut să-şi păstreze anonimatul: „După ce ascultăm toată ziua numai tâmpenii despre afaceri necurate, violuri, bani negri, contrabandă cu ţigări, cu băutură, cu arme… că nici nu ştiu ce să mai zic despre lumea asta în care trăim, să aflu acu’ că pot să fac şi cancer de la lucrurilea astea. E prea mult. Dacă SRI nu va comanda un studiu la nişte cercetători serioşi de-afară, ca să vedem cum stau exact lucrurile, eu şi colegii mei nu mai ducem receptorul la ureche.”

George Maior, directorul SRI, ţine să-i liniştească pe ascultătorii de telefoane: „Să stea liniştiţi şi să se gândească că infractorii vorbesc la telefon de mai mult timp ca ei. Cel puţin ăia vor face cancer primii. Şi, sincer, dacă se face cancer de la chestia asta, oricum nu mai e nimic de făcut acum, pentru că e prea târziu…”

La final domnul Maior a ţinut să mai precizeze următoarele: „Între noi, ofdărecord, cică ăia de la Cosmote, cu minutele lor, fac primii. S-au bucurat ca proştii!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Mihai
7 iunie 2011 11:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult