Să nu uităm de la cine a pornit toată problema! Marea Britanie ar fi fost și azi în UE, dacă nu-i invita Merkel pe toți imigranții sirieni, irakieni sau afghani să vină în Europa. Dar se pare că manțogăriie celei mai bune prietene a lui Putin nu se opresc aici. Angela Merkel a constatat că dacă în UE rămâne un loc liber, ar trebui să integreze direct Siria.merkel_integrare_siria.jpg

”Doamna Merkel zice că e în regulă și că ne permitem să integrăm și astfel de țări. Mai ales dacă primim și Turcia și că putem integra milioane de migranți. De unde să le dai locuri de muncă, dacă în Spania șomajul e de 30%?”, arată Decebal Popescu, analist politic.

Doamna Merkel susține însă că planul ei e unul foarte inteligent, și e susținut chiar și de către Vladimir Putin: ”Ca să nu se repete greșeala cu Anglia, sirienilor n-o să le luăm niciun ban. Lor doar o să le dăm. Chiar mai mulți decât grecilor”, ar fi declarat Angela Merkel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 24.06.2016 18:27 Politic

National Cinematografic