Angela Merkel promite că muncitorii români din Germania nu vor mai fi biciuiți

Mesaj neașteptat din partea cancelarului Angela Merkel, care a promis că se va implica personal pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale românilor din Germania. ”Gata, de azi încolo le va fi interzis stăpânilor nemți să mai biciuiască fără motiv muncitorii români. Haideți să nu mai confundăm sclavia clasică cu sclavia modernă”, e mesajul îmbucurător transmis de Merkel.

După care cancelarul german a plusat. ”Și ăsta e doar începutul. Dacă muncitorii români își fac treaba și fără să fie biciuiți, ei vor începe să primească apă și mâncare. Iar după alte câteva luni, cine știe, poate vor începe să primească chiar și bani pentru munca lor. Câte 100 de euro lunar la început, urmând ca după 6 luni să poate ajunge chiar și la 300 de euro lunar”, a promis Merkel.

”Un exemplu somptuos de umanitate din partea doameni Merkel”, a comentat ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu. ”Deși putea să ignore problemele cu care se confruntă muncitorii români, doamna Merkel a ales să se implice personal și să le dea o speranță palpabilă muncitorilor români. Excepțională femeie!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 mai 2020 13:48
Citește mai mult despre: Merkel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult