Angelina Jolie e în România. Înfiază pensionari

Angelina Jolie a aterizat aseară în România, la invitaţia unui azil de bătrîni. Renumita actriţă şi-a manifestat de mai multe ori intenţia de a înfia cîţiva pensionari români. Surse autorizate, apropiaţi de-ai vedetei şi cîţiva prieteni care vor să-şi păstreze anonimatul au declarat că problema pensionarilor este una dintre cele care au condus în timp la problemele din căsnicia Angelinei cu Brad Pitt.

Cel mai mult a deranjat-o pe Angelina cînd Brad i-a numit pe pensionarii din România: „inglorious basterds”.

Angelina Jolie: „Este adevărat, am înfiat o bătrînică frumoasă foc. Am înţeles că nu mai are părinţi, au murit amîndoi acum cîţiva ani. Sper din tot sufletul să se înţeleagă foarte bine cu ceilalţi patru, ba nu, cinci copii ai mei. Ea este mai mare, dar nu cred că diferenţa de vîrstă, de limbă, de civilizaţie şi cultură să fie o problemă.”

Igor Rădescu, director azil de bătrîni: „A fost băftoasă baba, ce să mai. A fost o coadă aici ca la nebuni, nici nu mai ştia doamna Angelina pe care s-o ia. Acuma, ce să zic, s-a realizat baba, a scăpat de griji. Deja bătrînii fac glume pe aici, îi spun: «Ce mamă bună ai!» Aşa-s bătrînii, ce să le faci, să-i omori?”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 ianuarie 2010 21:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult