Anne Hidalgo, primarul Parisului, râde de bucureșteni: ”Tâmpiților, ați ales-o pe Firea primar”

După primarul din Budapesta, a venit rândul celui din Paris, Anne Hidalgo, să le spună bucureștenilor cât sunt de tâmpiți pentru că au ales primar general o pesedistă, pe Gabi Firea. ”Se vede că e plin Bucureștiul de moldoveni, din moent ce ați votat-o pe Firea. Tâmpiților!”, le-a transmis Anne Hidalgo bucureștenilor.

Faptul că întreg Bucureștiul e condus de pesediști, atât la primării, cât și la consilii, a iritat-o foarte tare pe Anne Hidalgo. ”Dacă Bucureștiul e micul Paris, asta mă face pe mine oarecum marea pesedistă, deci oricine poate veni acum să mă jignească. Iar asta e o insultă gravă. E jignitor să fii făcut pesedist, dar mare pesedist deja e mult mai mult decât o jignire dură. E ca o înjurătură de mamă în timp ce ești amenințat cu decapitarea de ISIS.”

Jignirile primarului din Paris sunt perfect legitime, dacă e să ne gândim la primele idei vehiculate de Gabi Firea. Faptul că ea vrea să facă transportul public gratuit e o dovadă clară că bucureștenii sunt tâmpiți pentru că au ales-o. Și bineînțeles, Firea e pesedistă, ceea ce nu face decât să accentueze prostia arătată de locuitorii Capitalei.

Scris de Calin
15 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: alegeri Bucuresti mesaj anti-Firea primar

Alte articole

Vezi mai mult