Kövesi poate să-şi ia adio de la mult râvnita funcţie de procuror european! La scurt timp după audierea ei în Parlamentul European, Antena 3 a activat "opţiunea nucleară": documente ÎN PREMIERĂ care arată că Laura Codruţa Kövesi, patroana din umbră a companiei Tel Drum, ar fi sifonat milioane de euro, inclusiv bani europeni, construindu-şi un mic imperiu pe o plajă tropicală din Brazilia.

nuclearakovesi_antena3.jpg
"Vă amintiţi 'cazul Valiza'?", a întrebat Mihai Gâdea, vizibil botoxat. "V-aţi întrebat vreodată de ce jurnaliştii RISE Project au dat publicităţii atât de puţine materiale descoperite în acel geamantan? Pentru că e greu să o scoţi pe Kövesi din toate fotografiile, doamnelor şi domnilor! Acum ştim în sfârşit cine deţine toate acele 'acţiuni la purtător', adevărata baroneasă a Teleormanului!"

Printre zeci de alte dovezi, echipa "Sintezei zilei" a prezentat câteva dintre acţiunile Tel Drum, pe care e foarte clar vizibil numele proprietarei. "E scris greşit, Liviura Codragnea Kövesi, dar e foarte clar la cine se referă!", a precizat Gâdea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 27.02.2019 13:13 Politic

National Cinematografic