Antena 3 dă nucleara! Banii sifonaţi în Brazilia de patroana din umbră a Tel Drum, Kövesi

Kövesi poate să-şi ia adio de la mult râvnita funcţie de procuror european! La scurt timp după audierea ei în Parlamentul European, Antena 3 a activat „opţiunea nucleară”: documente ÎN PREMIERĂ care arată că Laura Codruţa Kövesi, patroana din umbră a companiei Tel Drum, ar fi sifonat milioane de euro, inclusiv bani europeni, construindu-şi un mic imperiu pe o plajă tropicală din Brazilia.

„Vă amintiţi ‘cazul Valiza’?”, a întrebat Mihai Gâdea, vizibil botoxat. „V-aţi întrebat vreodată de ce jurnaliştii RISE Project au dat publicităţii atât de puţine materiale descoperite în acel geamantan? Pentru că e greu să o scoţi pe Kövesi din toate fotografiile, doamnelor şi domnilor! Acum ştim în sfârşit cine deţine toate acele ‘acţiuni la purtător’, adevărata baroneasă a Teleormanului!”

Printre zeci de alte dovezi, echipa „Sintezei zilei” a prezentat câteva dintre acţiunile Tel Drum, pe care e foarte clar vizibil numele proprietarei. „E scris greşit, Liviura Codragnea Kövesi, dar e foarte clar la cine se referă!”, a precizat Gâdea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 februarie 2019 11:13
Citește mai mult despre: antena 3 kovesi nucleara tel drum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult