Dacă pe România TV s-a perindat un întreg cortegiu de pupincuriști, toți pentru a-l slăvi în mod grețos pe Vadim, Antena 3 a surprins pe absolut toată lumea și a abordat subiectul decent, fără obișnuitele istericale ale postului.

gadea_obedient_voiculescu.jpg Explicația a oferit-o Mihai Gâdea, directorul Antena 3. ”Pupăm în cur doar viii, nu și morții”, a precizat acesta. ”Și nici măcar pe toți viii, ci doar pe aceia care pot fi apelați cu «dom’ profesor» și dețin un trust de presă care include o televiziune profesionită de știri. Cum ar fi domnul profesor Dan Voiculescu, ca să dau un exemplu la întâmplare.”

Mihai Gâdea a reamintit că atât el, cât și colegii săi sunt oamenii unui singur cur, care nu-și schimbă preferințele în funcție de evenimente. ”Sunt profesioniști și avem respect pe viață pentru curul pe care-l pupăm. Suntem toți pupincuriștii lui Voiculescu de mici și așa vom rămâne. Noi nu suntem Ion Cristoiu, care face tagma de rușine și sare cu buzele din cur în cur”, a puncat șeful Antena 3.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 16.09.2015 13:54 Politic

National Cinematografic