Antena 3 îl acuză pe Băsescu că a vândut flota de case luate de ape

Atac dur la adresa preşedintelui! Jurnaliştii de la Antena 3 îl acuză pe Traian Băsescu că a vândut absolut toate casele luate de ape în ultimele două zile. Asta după ce au adunat declaraţiile mai multor localnici afectaţi de viitură în Galaţi, care semănau izbitor cu cameramanii şi reporterii Antena 3.

Cel mai vehement antenist a fost, evident, Mircea Badea, moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu. „Prietene Băsescu, nu te-ai săturat de cât ai furat?”, a urlat acesta. „Degeaba are domnul profesor Voiculescu o fundaţie care le oferă copiilor noştri o viaţă mai bună, cât timp tu vinzi tot ce are ţara asta. Oamenii de valoare sunt hăituiţi de justiţie, în timp ce tu, cel mai mare infractor, stai toată ziua cu botu-n whisky la Cotroceni.”

Mihai Gâdea, la rândul său, susţine că între timp a primit informaţii noi, pe care le va prezenta în următoarea lui emisiune. „Am dovezi clare că Băsescu nu a vândut doar flota de case, cât şi mai multe obiecte din casele sinitraţilor care nu au fost luate de ape. Au dispărut mileuri, carpete şi tablouri şi nimeni în afară de Băsescu nu putea să le ia de acolo”, acuză Gâdea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 septembrie 2013 13:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult