Antena 3 plusează: După scrisoarea deschisă, va trimite în SUA şi un detaşament de pupincurişti

Pentru că scrisoarea deschisă trimisă secretarului de stat american John Kerry nu a avut efectul scontat, postul Antena3 a decis să pluseze: în câteva zile, un detaşament de pupincurişti ai postului din Băneasa se va deplasa în SUA, într-o încercare disperată de a-i convinge pe americani să ia în serios conţinutul scrisorii deschise.

În fruntea detaşamentului de pupincurişti se află celebrii Mihai Gâdea şi Mircea Badea, ambii cu nenumărate acte eroice de pupincurism la activ. Cei doi vor lucra în schimburi, ca să asigure astfel calitatea actului de pupat în cur pe durata a 24 de ore, zi de zi. Ambii promit că vor lupta până la ultima picătură de salivă ca să-i convingă pe americani de justeţea cauzei lor.

Dan Voiculescu spune că nu a vrut să-i trimită în SUA mai repede tocmai pentru a-i pregăti mai bine pentru misiunea americană. „Încă sunt în cantonament, îmi dau mie asiduu limbi în cur, ca să intre în formă maximă. În maxim trei zile vor fi gata să treacă oceanul, unde-i vor ului pe americani cu limbile lor”, este încrezător patronul Antenei3.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult