După ce ne-au obișnuit ani la rând cu pelerinaje la mormântul răposatului dictator Nicoale Ceaușescu, care a condus România în a doua jumătate a secolului XX, anul acesta nostalgicii vechiului regim s-au arătat mult mai rezervați. „E-adevărat, fostul secretar general a murit, dar spiritul său rămâne tânăr prin Victor Ponta”, au declarat aceștia. 

ponta adulat de idioti.jpg

Nostalgicii comuniști spun că Ponta este chiar mai bun în unele aspecte decât Ceaușescu, întrucât acesta a luat și din calitățile tovarășei Elena Ceaușescu, întruchipând doi oameni într-unul singur. „De exemplu, și Victor Ponta și Elena Ceaușescu sunt doctori în meseria lor”, au spus fanii comunismului. 

Mai mult, actualul secretar general al PCR a asigurat condiții optime pentru clasa muncitoare, care trăiește acum ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. „Urmărim televiziune tot două ore pe zi, cât durează Sinteza Zilei cu domnul Gâdea”, spun comuniștii. 

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Monday, 26.01.2015 18:45 Politic

National Cinematografic