Anul ăsta, Gabi Firea a pus nişte decoraţiuni superbe de Paşti pe care le pot vedea doar oamenii cu sufletul curat

Nimeni nu poate contesta că sunt superbe! În urmă cu câteva ore, Gabi Firea a inaugurat noile decoraţiuni de Paşti din Bucureşti, care – deşi aproape la fel de costisitoare precum cele de anul trecut – au transformat cu totul faţa oraşului gri.

Singura problemă? Decoraţiunile de anul acesta sunt confecţionate dintr-un material special, pe care nu îl pot vedea decât oamenii cu sufletul curat.

 

Din fericire, cel puţin până acum, s-a dovedit că toţi bucureştenii au conştiinţa imaculată. „Wow, n-am văzut aşa ceva nici măcar la Viena! E o feerie totală, mai ales noaptea, când pornesc jocurile de lumini. Cel mai mult îmi place oul uriaş din Piaţa Universităţii, e un adevărat omagiu adus lui Brâncuşi. Dar nici iepurii luminoşi de la Romană nu sunt deloc de lepădat. Sunt mândru că am fost de faţă la inaugurarea unei asemenea minuni”, spune Dromichete Culescu, pensionar.

Chiar şi detractorii primăriţei PSD, care de obicei o acuzau de „kitsch” şi cheltuire iresponsabilă a banului public, au admis că sunt cele mai reuşite ornamente festive pe care le-au văzut vreodată. „Jos pălăria, doamna Firea! De data aceasta aţi ales nişte decoraţiuni de un bun gust impecabil. O să le spun tuturor prietenilor mei din provincie să vină la Bucureşti să vadă minunea!”, a declarat Robert Aurel, critic de artă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 aprilie 2018 10:51
Citește mai mult despre: decoratiuni gabi firea Paste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult