Aparatul drug test al unui polițist a explodat după ce-a suflat Negoiță în el

Un polițist a avut surpriza să dea peste Robert Negoiță la volanul unei mașini care se deplasa haotic pe un bulevard din Capitală. Doar că în loc să-l amendeze pe primar și să-l lase să-și vadă mai departe de drum, polițistul a avut cea mai proastă idee posibilă: l-a pus pe Robert Negoiță să sufle în aparatul drug test.

Continuarea a fost cât se poate de previzibilă: aparatul drug test a explodat la doar câteva secunde după ce Negoiță a început să sufle în el. Este imposibil de înțeles cum polițistul a avut vreun dubiu legat de Negoiță, de a simțit nevoie să-l testeze cu aparatul drug test, însă nici Robert Negoiță nu trebuia să accepte să sufle în el.

„Domnul Negoiță nu va scăpa nepedepsit după acest incident”, a anunțat pe un ton dur șeful Poliției Române. „El va trebui să plătească contravaloarea aparatului distrus, ca să se învețe minte și altă dată să nu mai sufle în vreun astfel de aparat. Sau, dacă vrea să sufle, să-și cumpere el singur un aparat drug test și să sufle în el, nu în cel al Poliției Române.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 iunie 2024 08:09
Citește mai mult despre: politist Robert Negoita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult