Apariţiile dese ale Andreei Pora la TV, principala cauză a impotenţei la români

Un studiu al Ministerului Sănătăţii atrage atenţia asupra riscurilor la care se expun bărbaţii care se uită la emisiuni TV în care apare Andreea Pora. Cifrele prezentate în studiu sunt de-a dreptul dramatice: 7 din 10 bărbaţi care au privit-o de cel puţin trei ori pe Andreea Pora la TV au acuzat la scurt timp după disfuncţii erectile.

“După cum se ştie, majoritatea bărbaţilor cu disfuncţii erectile sunt afectaţi de o combinaţie de cauze psihologice şi fizice. În cazul Andreei Pora, este vorba în primul rând de cauze psihologice. Un bărbat care o vede pe Andreea Pora nu mai este capabil, din punct de vedere mental, să se gândească la o relaţie sexuală cu o femeie. Cu timpul, asta duce la impotenţă”, a explicat un reputat medic urolog.

Reprezentanţii CNA au reacţionat imediat şi au decis să oblige toate emisiunile TV în care este invitată Andreea Pora să-şi avertizeze telespectatorii de sex masculin asupra riscurilor cărora se expun. Astfel, atât la începutul emisiunilor, cât şi pe parcursul lor, vor rula avertismente cu mesajul “Atenţie, Andreea Pora în platou! Vizionarea acestei emisiuni poate provoca impotenţă!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult