Apel către clujeni după dezastrul Cadariu: ”Gata, bă! Nu vă mai trimiteți toți proștii la București”

Ministrul recent demis de la Sănătate, Patriciu Achimaș-Cadariu, e doar ultimul dintr-o lungă listă de clujeni tâmpiți trimiși ”să facă treabă” la București. Înaintea lui au performat la fel de prost și alte produse ale Kolozsvárului – Emil Boc, Andrei Marga, Ioan Rus, Vasile Dâncu sau Rareș Bogdan, ca să numim câteva la întâmplare.

Iar acum, în sfârșit, s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple de mult. Cel mai relevant om al societății civile, Decebal Popescu, le-a cerut public clujenilor să nu-și mai trimită toți proștii la București, că oricum Capitala are suficienți proști și chiar nu e nevoie de alții noi.

”Dacă te uiți la ce oameni au trimis clujenii în București, ai impresia că e vorba de un plan elaborat, prin care Clujul vrea să decredibilizeze tot ce se întâmplă în București, ca să dea el bine prin comparație”, spune Decebal Popescu. ”Știu, însă, că e doar o coincidență, nu e nici un plan, că nu-i duce capul pe clujeni să facă ceva atât de elaborat.”

Decebal Popescu crede că a identificat o posibilă explicație pentru ceea ce fac clujenii. ”Pe vremea când orașul ținea de Ungaria, Clujul genera personalități. Însă, de când cu trecerea înapoi la români, orașul parcă s-a tâmpit. Nu insinuez nimic, doar constat niște evidențe”, a spus Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 mai 2016 11:53
Citește mai mult despre: Bucuresti cluj idiot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult