Aplicaţia care te anunţă când spune Şerban Nicolae prostii, un eşec! Ţiuie încontinuu şi termină bateria instant

După Biziday, încă o aplicaţie românească de mobil le dă bătăi de cap utilizatorilor! Lansată recent de o companie din Mizil, aplicaţia “Şerban Nicolae”, care te avertizează ori de câte ori senatorul PSD spune ceva de un cretinism strigător la cer, a fost dezinstalată de mii de români care se plângeau că piuie fără încetare, le consumă bateria în câteva minute şi le trezeşte copiii în toiul nopţii.

“Aplicaţia noastră avea un scop foarte nobil: să alerteze populaţia de câte ori Şerban Nicolae face o declaraţie imbecilă. Din păcate, am omis să luăm în calcul anumite aspecte tehnice, specifice parvenitismului gherţoilor”, explică programatorul Deceneu Petrescu. “Prin urmare, notificările au sosit încontinuu, ducând la supraîncălzirea şi chiar explozia multor telefoane.”

“Singura perioadă când aplicaţia funcţiona normal era noaptea, când Şerban Nicolae dormea. În somn, spune tâmpenii cu o frecvenţă mai redusă, sub 15 abjecţii pe oră”, adaugă IT-istul mizilean.

Pentru evitarea situaţiilor periculoase, următoarea versiune a aplicaţiei “Şerban Nicolae” va renunţa la update-urile în timp real, trimiţându-le userilor doar un rezumat zilnic al idioţeniilor debitate de şeful comisiei juridice din Senat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult