Apusul unei ere! Azi a murit ultimul român interesat de părerile lui Cristian Tudor Popescu

E oficial, începând de azi Cristian Tudor Popescu e absolut irelevant, pentru că pe nimeni nu mai interesează ce are el de spus despre vreun subiect, fie el politic sau de altă natură. Asta după ce ultimul român care îl mai urmărea pe CTP, interesat de părerea acestuia, a murit azi, la vârsta de 74 de ani.

”Era el singurul fan al lui CTP, dar făcea cât zece”, povestește un apropiat al proaspătului decedat. ”Știa tot ce a scris CTP de-a lungul timpului, inclusiv cum îi pupa în cur în «Adevărul» pe Iliescu și pe mineri, în 1990. Iar pe televizor, deasupra mileului, frumos înrămat, avea portretul lui CTP. Dar era haios, că ne distra foarte tare când ne zicea părerea lui CTP despre ceva. Vă dați seama, niciodată nu le nimerea, dar era haios modul înverșunat în care își susținea idolul.”

”Într-adevăr, am scris azi ceva pe site despre alegerile din Republica Moldova și absolut nimeni nu mi-a citit încă articolul, deși e publicat de peste 12 ore”, și-a recunoscut irelevanța CTP. ”Dar asta nu mă va împiedica să scriu și să vorbesc la TV în continuare, pentru că nu se știe niciodată când se va naște un nou român interesat de părerile mele. Ar trebui să se întâmple în mai puțin de 100 de ani.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 noiembrie 2016 14:11

Alte articole

Vezi mai mult