Arafat denunță un fake-news ordinar care spune că Cristos a Înviat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a convocat azi un grup operativ de lucru la MAI pentru a opri o serie de informații false care au început să circule pe grupurile de whatsapp și prin social-media. Conform mai multor surse un anume Cristos, ce pretinde că este fiu al lui Dumnezeu, a înviat din morți după ce a fost torturat și crucificat pentru o serie de afirmații care nu erau în concordanță cu adevărul deținut de autoritățile vremii.

„Acest Crisos, sau Isa cum i se mai zice, a fost într-adevăr un profet care a trăit în acea perioadă, s-a născut dintr-o mamă virgină și a efectuat numeroase miracole. Dar nu a fost crucificat și nu a murit ci a fost salvat de Dumnezeu în timp și ridicat la ceruri”, a afrimat Raed Arafat.

Acesta a cerut tuturor canalelor media să rectifice informațiile apărute în spațiul public și a anunțat că va face o conferință de presă alături de secretarul general al Guvernului pentru a aduce precizările necesare. Totodată a anunțat că este în lucru un proiect de lege prin care oamenii care au păreri sau informații și le zic așa, fără să le verifice și fără să corespundă cu versiunea oficială a autorităților, să fie cel puțin amendați dacă nu cumva condamnați la pușcărie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 aprilie 2022 12:29
Citește mai mult despre: arafat fakenews Iisus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult