Arhi şi Zoso, daţi în judecată de Gabriel Resources. Au să dea înapoi zeci de milioane de Euro!

Mai mulţi bloggeri români din primul eşalon, numiţi şi A-listeri, au fost daţi în judecată de Gabriel Resources şi RMGC, pretenţiile ridicându-se la 60 de milioane de Euro. Investitorii susţin însă că grosul despăgubirilor sunt solicitate de la Arhi şi Zoso, numiţi în blogosferă şi „Tartorii Roşiei Montane”.

„Avem contractele, dumnealor au fost plătiţi în avans, mă rog, sunt chestiuni comerciale. Ideea e că dânşii şi-au asumat nişte obligaţii, pentru care au primit bani sau, în anumite cazuri, chiar şi alimente, în general pişcoturi”, susţine Ghiocel Asimionesei, avocatul RMGC.

Pe lista celor vizaţi de RMGC sunt atât Cristi Dorombach, zis şi Piticu, cât şi Visurât, fiecare cu câte 4 milioane de Euro.

„Sunt şi unele cazuri mai bizare. De exemplu, în cazul bloggerului Chinezu, pretenţiile RMGC înseamnă doar 200 de dolari, cât a costat tatuajul cu Logo-ul Gabriel Resources pe care bloggerul îl are pe o fesă, însă aceste lucruri vor fi discutate mai amplu în instanţă”, a mai declarat Ghiocel Asimionesei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 septembrie 2013 11:09

Alte articole

Vezi mai mult