Armata Română cumpără uniforme noi, că iarăși s-a îngrășat Ciucă 20 de kg

Armata Română se vede nevoită să schimbe din nou toate uniformele, totul doar din cauza premierului Marian Ciucă. Pentru că ține să mai apară și în uniforma militară din când în când, Ciucă a cerut schimbarea tuturor uniformelor, pentru că iarăși s-a îngrășat 20 de kg și îi dă burta pe-afară când se îmbracă.

Aparent, lui Marian Ciucă îi este greu să facă cele mai elementare conexiuni, așa că n-a realizat că o soluție mai simplă ar fi să-și comande doar el o altă uniformă, nu toată armata română. Sunt însă și alți generali ai armatei române care au luat proporții în ultimul timp, așa că și aceștia se bucură de ideea lui Ciucă.

Este deja a doua oară de la începutul anului când armata română cumpără uniforme noi pentru că s-a îngrășat Ciucă. Consilierii lui insistă însă că anul acesta este unul special. „Avem un război la granița noastră și domnul general Ciucă se consumă foarte mult. S-a îngrășat de la stresul imens generat de război, nicidecum de la șaormele pe care le servește dimineața, la prânz și seara“, spun aceștia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 octombrie 2022 08:58
Citește mai mult despre: armata ciuca gras

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult