Armata statului Liechtenstein a jefuit o bancă austriacă, după ce a trecut legal frontiera

Jaf incredibil în orășelul austriac Bregenz. Armata statului Liechtenstein a jefuit o bancă din localitate, după ce a trecut frontiera perfect legal și a dormit o noapte la un hotel de patru stele de la intrarea în oraș. Iată cum descrie recepționera hotelului temuta mașină de război liechtensteiniană:

“Au venit seara trecută doi tineri și au cerut o cameră cu pat dublu. Sincer, am avut impresia că sunt gay, pentru că se purtau foarte efeminat. Unul dintre ei se dădea cu tot felul de creme pe față, pentru că-i apăruseră niște riduri și nu înțelegea când a îmbătrânit. Celălalt se plângea că-i mort de oboseală și că nu apucase să-și facă somnul de după amiază. Dacă vă vine să credeți, le-am cărat eu bagajele la etaj.”

A doua zi, după un mic dejun copios, dar fără dulciuri, deoarece acestea se depun direct pe coapse, militarii au ieșit la o plimbare prin oraș. Potrivit martorilor, soldații din Liechtenstein purtau haine civile, probabil pentru a nu trezi bănuieli.

“Ce-i drept, unul era îmbrăcat cu o cămașă de armată, dar am crezut că-i doar un hipster obosit. În rest, aveau pe ei haine de civil”, își amintește recepționera.

Ajunși în incinta băncii, soldații au scos armele și le-au dat un ultimatum casierelor. Ei le-au amenințat pe femei că principatul Liechtenstein le va declara război total, până la anihilarea completă, dacă nu scot banii din seif.

“În momentul ăla mi s-a făcut frică”, povestește terifiată una dintre casiere. „Mi-am dat seama că un război cu Liechtenstein-ul m-ar distruge, ca mamă. Poate că eu i-aș ține piept statului Liechtenstein, pentru că mai știu ceva bătaie de când eram elevă, dar mi-e teamă pentru copiii mei. Oricât de mic ar fi Liechtensteinul, e mai mare totuși decât ei și le-ar putea face rău atunci când ies de la grădiniță.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 noiembrie 2011 07:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult