Arta cere sacrificii! Pentru că scrie poezii penibile, Monicăi Iacob Ridzi i s-a dublat pedeapsa

Monica Iacob Ridzi a primit cea mai dură veste! Deși spera să fie grațiată, în urma câștigării premiului 2 la prestigiosul concurs de poezie „Poezie de pușcărie”, aceasta a fost anunțată că la pedeapsa inițială de 5 ani au fost adăugați încă 5.

„O persoană care scrie poezii atât de penibile nu poate fi lăsată în libertate, pentru că ar putea face mult rău celor din jur, publicând volume de poezii sau, Doamne ferește, apărând în programa pentru BAC”, spune Decebal Popescu, consultant literar la Spitalul Penitenciar Jilava.

„Monica Iacob Ridzi ne-a arătat că are nevoie de reabilitare, iar 5 ani nu sunt suficienți, poate nici 10. O vom supune unor programe de reeducare, obligând-o să citească poezii mult mai valoroase decât ale ei, cum ar fi ‘Gândăcelul’ sau ‘Rică nu știa să zică’, poate așa se face bine”, a adăugat acesta.

Fostul ministru ar putea primi un ajutor nesperat, după ce mai mulți maneliști și-au arătat intenția de a o angaja ca textier. „Am făcut o petiție pentru eliberarea ei, avem mii de semnături. În sfârșit a apărut cineva care scrie versuri mai penibile decât noi, și ăștia o bagă la bulău, nenorociții”, a declarat Dan Bursuc, cunoscut impresar de artiști.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
16 iunie 2015 15:06

Alte articole

Vezi mai mult