Românii nu știu să se bucure. Este concluzia la care au ajuns mai multe primării din țară după ce au văzut imagini cu artificiile date aseară de românii care sărbătoreau că s-a terminat starea de urgență.

gabi_firea_dans_bani_primarie2.jpg ”Ce-am văzut aseară nu sunt artificii demne de o capitală europeană și mondială, așa cum este Bucureștiul”, a spus azi Gabi Firea. ”Așa că vom organiza noi, Primăria, unele mult mai spectaculoase. Punem la bătaie 14 milioane de euro numai pentru artificii. Și alte 2 milioane pentru artiștii noștri dragi, ca să marcăm evenimentul și cu un concert în aer liber.”

Gabi Firea spune c-a discutat și cu alți primari din țară și că ideea ei de artificii din bani publici a fost bine primită de toată lumea. ”Nici nu a mai contat culoarea politică”,  spune Firea, ”au decis că vor face artificii serioase atât primarii PSD, cât și primarii PNL. Suntem în treaba asta împreună ambele partide, nu suntem chiar atât de diferiți pe cât ar vrea unii să lase impresia.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 15.05.2020 13:47 Politic

National Cinematografic