Așa da! Le dăm ucrainenilor sistemul Patriot cu condiția să-l ia și pe Iohannis

A fost dezvăluită înțelegerea secretă pe care România a făcut-o în chestiunea sistemelor de apărare antiaeriană Patriot. În documentul negociat de români se menționează clar că le dăm ucrainenilor rachetele Patriot cu condiția să-l ia și pe președintele Iohannis, împreună cu prima doamnă Carmen. Condiția este una esențială și românii amenință că dacă nu ne scapă de Iohannis nu le mai dăm nimic.

”Facem orice sacrificiu ca să scăpăm de plăvan”, argumentează analistul militar Decebal Popescu decizia românilor. ”El fiind atât de nesimțit, probabil că ar refuza să plece de la Cotroceni când i se termină mandatul, așa că facem apel la ucraineni, că ei sunt mai curajoși, să vină să-l ia și să ne scape de el. Le-am sugerat chiar să-l trimită pe front în prima linie, că tot a vrut el la NATO, să simtă cum e în armată”, a mai spus Decebal Popescu.

Documentul pregătit de CSAT arată că ucrainenii n-au vrut să-l accepte pe Iohannis, dar n-au avut ce să facă, pentru că le trebuie apărarea antiaeriană ca să doboare dronele cu care îi bombardează rușii. Ucrainenii au propus orice altceva, inclusiv să ne dea înapoi teritoriile care aparțineau României și acum sunt la ei, dar românii au insistat: trebuie să-l ia pe Iohannis, cel mai prost președinte al României din toate timpurile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iunie 2024 13:46
Citește mai mult despre: iohannis patriot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult