Aşa da! Un ONG cere eliberarea tuturor bărbaţilor care îşi petrec sărbătorile alături de familie

Iată că se poate! Dacă ideea parlamentarilor de a nu vota de fiecare dată pentru arestarea vreunui coleg e absolut imbecilă, nu la fel se poate spune despre ideea unui ONG. Dimpotrivă, ideea de a elibera absolut toţii bărbaţii care, fără voia lor, sunt condamnaţi de consoarte să-şi petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie şi rude este mai mult decât binevenită.

Dealtfel, spitalele sunt pline în această perioadă de bărbaţi care simulează toxiinfecţii alimentare, doar pentru a scăpa de stresul sărbătorilor petrecute cu familia. S-a ajuns până într-acolo încât anumiţi bărbaţi se aventurează singuri pe trasee montane periculoase, în speranţa că se vor rătăci şi nu se vor întoarce degrabă alături de familie.

„În loc să se bucure de libertate şi să iasă cu prietenii la o bere, sute de mii de bărbaţi sunt încarceraţi fie acasă, fie în diverse pensiuni sau hoteluri, alături de familie”, explică liderul ONG-ului. „Nu au voie să fumeze, pentru că dau un exemplu negativ copilului, nu au voie să bea mai mult de 2 beri, că îi vede mama-soacră şi tot aşa. Asta nu e viaţă, ar fi un gest uman eliberarea lor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult