Așa-zisa bătaie din aeroportul Luton era de fapt lupta pentru șefia PNL

Precizări MAE în legătură cu incidentul de pe aeroportul londonez Luton. Nici vorbă de o bătaie între două clanuri de romi! Conflictul spontan apărut în aeroport între cetățenii români ar fi de fapt lupta pentru șefia PNL, care a început deja în diaspora.

Membrii PNL reținuți pe aeroport spun că nu e normal să fie arestați fiindcă se bat pentru un fotoliu în partid. Ei spun că nu erau cocalari, cum s-a spus prin presă, ci erau membri de partid îmbrăcați exact ca liderul lor, Rareș Bogdan!

Participanții la așa-zisa bătaie de pe Luton, în realitate congresul PNL, spun că înjurăturile erau de fapt discursuri și îndemnuri la vot, fiecare candidat încercând să-și ralieze susținătorii. ”Era normal să apară câte un pumn, în lupta aceea înfierbântată pentru principiile liberale nici nu-ți dai seama când te încingi. Chiar și Ion Rațiu dacă era acolo sărea să dea și el”, spune unul din liberalii de pe Luton.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 mai 2021 18:05

Alte articole

Vezi mai mult