Asistat de Traian Băsescu, Emil Boc şi-a scris demisia din fruntea Guvernului

E oficial, Emil Boc a demisionat din fruntea guvernului! El s-a chinuit mai multe zile să îşi scrie singur demisia, însă nu a reuşit. După trei zile în care doar a desenat liniuţe, bastonaşe şi cerculeţe pe foaia de demisie, Boc s-a văzut nevoit să-l cheme în ajutor de Băsescu, în condiţiile în care părinţii lui se aflau în Cluj şi nu puteau să îl ajute. Astfel, sub atenta supraveghere a lui Traian Băsescu, Emil Boc a reuşit să îşi scrie până la urmă demisia.

Adevăratele motive ale deciziei de a demisiona le-am aflat de la părinţii lui Emil Boc. „Nu criza în care se află ţara l-a făcut pe Emiluţ al nostru să demisioneze. Are şi el o vârstă, nu-şi mai permite să se joace de dimineaţa până seara de-a guvernarea. Acum are anii care ne permit să-l înscriem în clasa I. Vrem tot ce e mai bine pentru el şi sperăm să înveţe cât mai bine, ca să ajungă cineva în viaţă”, ni s-a destăinuit mama lui Boc. „Plus că a dat iarba şi abia aşteaptă să dea cu coasa prin curtea casei”, a încheiat aceasta.

Despre cariera pe care vrea să o urmeze Emil Boc am aflat detalii chiar de la tatăl său: „El ar vrea să ajungă un mare inginer în aeronautică, vrea să inventeze avionul care poate să treacă fără probleme prin norul de cenuşă vulcanică. Emiluţ vrea un avion care să se comporte în aer ca tancul în nisipul din deşert”, spune mândru şi încrezător părintele lui Emil Boc.

Sursele noastre de la Palatul Victoria spun că Boc şi-a aranjat viitorul înainte să îşi redacteze demisia. Astfel, el s-a asigurat că părinţii lui primesc o indemnizaţie pentru creşterea copilului suficient de mare cât părinţii săi să nu aibă grija că nu-şi pot trimite copilul la şcoală. Din punctul acesta de vedere, studiile lui Boc sunt asigurate până după bocalaureat.

În semn de mulţumire pentru modul conştiincios în care a pus în practică tot ce i-a cerut, Traian Băsescu intenţionează să retragă funcţia de premier, urmând să preia el personal prerogativele funcţiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: Basescu Boc demisie guvern premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult