Asociaţiile de locatari fac loc pentru infractori! Boxele blocurilor vor fi transformate în celule

În sfârşit, cineva are o soluţie la supraaglomerarea puşcăriilor! Mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de locatari din Bucureşti au declarat că sunt dispuşi să găzduiască deţinuţi în boxele blocurilor.

“Locatarii îşi ţin acolo toate vechiturile, habar n-au că boxele alea ar putea fi transformate în nişte celule de nota 10. Blocurile ar primi fonduri de la stat, colegii mei de breaslă ar putea să mai mănânce nişte suflete, toată lumea ar fi fericită”, a declarat nea Gică, administrator din Berceni.

“Boxele se cam sparg… Dacă ne fură cineva deţinuţii?”, s-a întrebat un şef de scară, trăgând cu grijă zăvorul la uşa unei boxe pline cu murături.

Cei mai nemulţumiţi de această propunere sunt chiar infractorii. “Mulţi dintre noi am ajuns la puşcărie tocmai ca să nu ne mai găsească administratorul. Rugăm Guvernul să nu ne trădeze încrederea, aruncându-ne direct în gura lupului”, s-a plâns Geani, condamnat la închisoare pe viaţă pentru neplata căldurii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
19 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult