Asta da implicare! Un senator şi-a vizitat personal fiecare alegător din colegiu ca să-i arate curul

Cine a spus că politicienii nu se implică în viaţa comunităţii? Un senator din Capitală le-a dovedit cârcotaşilor cât e de devotat faţă de alegătorii săi: a mers acasă la fiecare dintre aceştia pentru a-i suna la sonerie şi a-i arăta curul.

“E primul nostru ales în Parlament care chiar face ceva pentru oamenii simpli din colegiu”, a declarat o gospodină din colegiu. “Ce-i drept, doar ne arată curul şi fuge, dar asta înseamnă că ştie că existăm, nu?”

“Nici nu are un cur aşa urât, e bine proporţionat, rotund, lucios şi rumen ca un măr copt sau o cască de pompier. Are o găurică abia vizibilă, foarte curată”, l-a elogiat un alt cetăţean care îl întâmpinase mai devreme pe omul politic.

“Celor pe care nu i-am găsit acasă le-am lăsat un rahat pe clanţă. Măcar atât puteam să fac şi eu ca să-i asigur pe oameni că senatorul lor nu i-a uitat imediat după alegeri! Bineînţeles, o să revin să le arăt şi lor curul la o oră mai convenabilă”, a declarat senatorul. “Acum vă rog să mă scuzaţi, mă grăbesc să le arăt m*ie unor cetăţeni preocupaţi de cum voi vota în cazurile Şova şi Vâlcov.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
24 martie 2015 16:23
Citește mai mult despre: cetateni colegiu cur Parlament senator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult