Ăsta da premier! În timp ce Cioloş se plimbă cu avionul, Ponta merge numai cu duba

Nu i-au ținut mult tehnocratului de Cioloș figurile cu mersul cu avionul la Economy Class. În timp ce presa plătită de Soroș, slugarnică tehnocraților, prezenta numai imagini cu acesta în avion, fostul și viitorul premier al României, Victor Ponta, dădea o dovadă de o modestie ieșită din comun.

„În următoarele luni mă voi plimba prin țară, între București și Ploiești, poate și spre alte Curți de Apel, doar cu duba. Ca fost procuror știu care sunt procedurile în cazul meu și ca om ce nu se poate abține să facă tâmpenii, știu că voi trece de la control judiciar direct la transport cu duba”, a explicat, într-un moment de luciditate, deputatul Victor Ponta.

Experții spun că Ponta ar putea duce modestia mai departe decât orice al ministru în funcție, aproape la fel de departe ca părintele său politic, Adrian Năstase. În timp ce Cioloș se va lăfăi în continuare într-un apartament de două camere în centrul Bucureștiului, Ponta s-ar putea să ajungă undeva la periferia Capitalei, într-un oraș oarecare, unde va sta împreună cu alți trei oameni într-o încăpere de maxim 3 pe 5 metri, cu paturi suprapuse.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 septembrie 2016 08:41
Citește mai mult despre: Ciolos dubă Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult