Asta da problemă de integritate la USR: Dan Barna mănâncă micii fără muștar

Comisia de integritate din USR execută oameni pentru delict de opinie, însă când vine vorba de lucrurile pe care le face liderul USR Dan Barna tace complice. Deși s-a semnalat în interiorul partidului de nenumărate ori că Dan Barna mănâncă micii fără muștar, această gravă problemă de integritate e ignorată de comisie.

”Comisia de integritate din USR a ajuns un simplu breloc al lui Dan Barna”, acuză un userist. ”L-au executat pe colegul de la diaspora pentru că așa a vrut Barna. Au inventat o problemă de integritate care nu există, iar Barna deschide lista la Sibiu deși problemele lui de integritate sunt și grave, și cunoscute de toată lumea.”

Pe la colțuri circulă informația că Barna nu doar că mănâncă micii fără muștar, dar și cere orez în loc de cartofi prăjiți în șaorma. Cineva din partid a inițiat o scrisoare deschisă prin care cere ca Barna să facă un pas în spate, măcar până învață să mănânce micii corect, dar deocamdată ceilalți useriști se feresc s-o semneze, convinși fiind că riscă să fie la rândul lor executați de comisia de integritate controlată de Barna.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 octombrie 2020 13:10
Citește mai mult despre: barna mici USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult