Asta înseamnă curaj! Un român nu numai că i-a deschis administratorului, dar l-a poftit şi la masă

Dacă majoritatea românilor se feresc de administrator ca dracu’ de tămâie – mai ales iarna, când e întreținerea mare –, un tânăr bucureștean a dat dovadă de un curaj supraomenesc și a făcut fix pe dos: nu numai că i-a deschis ușa administratorului și l-a primit cu colindul, dar l-a și invitat la masa de Crăciun.

”Anul ăsta a fost rândul meu să-l invit la masă, ca să stea restul locatarilor liniștiți de sărbători, să nu trăiască cu spaima că în orice moment poate să vină administratorul peste ei”, s-a justificat bucureșteanul. ”Dar până la urmă n-a fost o decizie rea, că după câteva pahare de vin chiar e haios domnul Torquemada, așa cum îl alintăm noi pe scară.”

Tânărul spune că administratorul a fost cucerit mai ales de aperitivele sale. ”A spus că gustul îi aduce aminte de verdele ierbii și de albastrul cerului și i se pare că aude clopotul vacii. Și e normal să fie așa, că am tăiat felii subțiri de cașcaval Delaco cu cuțitul racletă pe toate aperitivele – o desfătare, nu altceva! Acum chiar mi-e frică că o să mă viziteze administratorul zilnic, că atât de mult i-au plăcut aperitivele mele.”

27 decembrie 2015 12:12
Citește mai mult despre: administrator cascaval curaj

Alte articole

Vezi mai mult