Ăsta primar adevărat, nu ăla din Dolj! Sorin Oprescu are 10 consilieri locali care îi fac laba

Cazul primarului din comuna doljeană Mârşani, care își obliga un consilier local să îi facă laba o dată pe săptămână, l-a distrat la culme pe Sorin Oprescu. Edilul din București se laudă că el are nu unu, ci zece consilieri locali care îi fac laba. ”Decât să o frece aiurea prin birouri, mai bine să îmi frece mie ştromeleagul”, spune Oprescu.

 

”Iar primarul ăla din Dolj e un pulete, un sărac, demn de toată mila”, a continuat edilul Capitalei. ”Păi cum să ai tu un consilier de 67 de ani ca să îți facă laba? Mai bine ți-o faci singur decât să ți-o atingă ăla. Eu sunt primar de capitală europeană, am consilieri tineri care îmi fac laba, inclusiv femei. Și de la toate partidele, că nu vreau să-mi aud vorbe că aș face discriminare.”

 Sorin Oprescu se laudă că el este și mult mai eficient decât primarul din Dolj. ”Păi eu nu pierd 15 minute, ca ăla, până să îmi dau drumul. Rar mi-a luat mai mult de un minut pînă să termin”, s-a confesat primarul. ”Și vă spun un secret: cel mai mult îmi place să îmi dau drumul pe planul metroului din Drumul Taberei, că proștii ăia din cartier încă mai cred că o să le fac metrou.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
14 mai 2015 06:38
Citește mai mult despre: Oprescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult