Primul tur al alegerilor din Franța a pus în mare dificultate pe urmașii lui Voltaire, care trebuie acum să facă în așa fel încât să nu aleagă ca președinte o extremistă dintr-o familie de extremiști. De cealaltă parte, candidatul Macron are însă un as în mânecă, va trimite pe cineva s-o evacueze pe Le Pen din sediul de campanie.

somaldoaca escroaca le pen.jpg

Marie Le Pen a anunțat deja că nici nu vrea s-o vadă pe pitica șomâldoacă pentru că nu are cum s-o dea afară din sediu o escroacă pitică de nici liftul nu pornește cu ea. Liderul extremist a precizat că este un politician important la ea în țară. „Nu face ea ordine la mine în birou, escroaca dracului, vine cu poliția și cu gorilele peste Le Pen?!”.

Acesta a avertizat că hoața cu Băsescu și Videanu vor înfunda pușcăria și nu are dreptul să vină să o dea afară. Analiștii politici care au evaluat mișcările lui Macron spun că nu vor exista efecte administrative majore în privința evacuării, dar vor ieși niște meme mișto în următorii ani. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie | Tuesday, 25.04.2017 07:53 Politic

National Cinematografic