La nici o lună de la bombardarea unui spital al organizației Medici Fără Frontiere, armata americană lansează un nou atac mișelesc care arată, cum spunea și Octavian Paler, că în dragoste și în război totul este permis. Astfel, în cursul nopții trecute, divizia 68 parașutiști a lansat  tone cu Coca-Cola deasupra Siriei, afectând sute de mii de combatanți de ambele părți. 

bombardament coca cola.jpg

„Au fost afectate o serie de școli, spitale, moschei, ba chiar și o serie de baruri și restaurante. Coca-Cola s-a răspândit mai rapid ca napalmul și acum suntem în situația în care deja 15% din locuitori au probleme de obezitate și diabet”, a declarat un oficial al Crucii Roșii, care este în aceste momente în zona afectată și asigură primul ajutor. 

Pentru ca insulta să fie completă, la final au mai fost un ultim raid asupra unei școli unde s-a lansat și Coca-Cola zero. Doctorii recomandă locuitorilor să consume orice alt lichid, dacă li se face sete, chiar și apă, chit că e otrăvită. „Sigur, poate faci holeră dar măcar nu mori de inimă la 30 de ani”, a explicat un medic. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 26.10.2015 16:14 Politic

National Cinematografic