Atac la familia tradițională! Doi părinți nu-și bat copilul și nu îl învață să voteze cu PSD

Familia tradițională românească primește lovitură după lovitură! Doi părinți din București au decis să ignore complet valorile sedimentate în mii de ani de tradiție, luând decizia să nu își bată copilul deloc și, mai grav, să nu voteze niciodată cu PSD. Este lesne de înțeles că fasciștii Noua Dreaptă au sărit ca arși, acuzându-i pe cei doi de atentat la valorile tradiționale românești.

„Bătaia și votatul cu PSD sunt principii fundamentale în societatea românească. După ce că luptăm zilnic împotriva căsătoriei homosexualilor, deși nu ne afectează viețile cu nimic, acum trebuie să pierdem timp prețios să ne revoltăm și împotriva acestui tip de gândire distrugător? Familia tradițională românească este formată din bărbat pesedist, femeie pesedistă și copil bătut. Orice alt sistem atacă scumpele noastre valorile”, spune Adolf Popescu, membru Noua Dreaptă.

Acestea nu sunt singurele valori în care cred cei doi părinți din București: ei folosesc făină și ulei cumpărate de la magazin, cheltuie doar banii din salariu, nu și cei din alocația copilului, iar când pleacă în Spania, o fac doar în concediu și își iau copilul cu ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
4 octombrie 2016 14:42
Citește mai mult despre: bataie familie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult