Atât de comunişti sunt! Dacă suni la Poştă, îţi bagă cuvântările lui Ceauşescu în loc de melodie

Românii care, dintr-un motiv sau altul, sună la Poştă vor avea parte de o surpriză cu iz comunist! În loc de ton de apel, aceştia vor putea asculta cele mai îndrăgite cuvântări ale lui Nicolae Ceauşescu, iar robotul telefonic reproduce şi el cu fidelitate vocea “tovarăşului”.

“Dlagi tovalăşi şi preteni, aţi sunat la Poşta Română!”, i-a răspuns în această dimineaţă reporterului nostru robotul PTTR. “Pentru limba română, staţi liniştiţi la locurile voastre, tovarăşi! For english, nu recunosc alt tribunal decât Marea Adunare Naţională.”

“După ce am apăsat câteva butoane, în buna tradiţie a Poştei, am fost pus pe hold şi am putut asculta 30 de minute din discursul lui Ceaşcă de la congresul al XIV-lea, cu tot cu aplauze şi urale”, spune un alt client care a încercat să-şi contacteze oficiul poştal. “După ce am închis, simţeam aşa, o nevoie ancestrală să-mi pun cravata roşie şi să scandez lozinci împotriva chiaburilor şi a imperialismului american.”

Angajaţii spun că sistemul a costat mai bine de 174 milioane de ruble, iar în următorul cincinal se ia în calcul extinderea acestuia. “Vom avea inclusiv un ‘happy hour’, când îţi va răspunde la telefon însuşi Ion Iliescu. Îl implementăm imediat ce terminăm de desfăcut coletele astea şi de rătăcit nişte scrisori”, a mărturisit un poştaş din sectorul 3.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 martie 2016 17:53
Citește mai mult despre: Ceausescu comunism functionari posta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult