Atât o duce capul! Ca să atenueze efectele căldurii, Gabi Firea decorează orașul cu fulgi de zăpadă

Temperaturile tot mai crescute din aceste zile i-au oferit ocazia Gabrielei Firea să ne mai arate încă o dată cât este de proastă. Astfel, țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari a decis să decoreze Bucureștiul cu fulgi de zăpadă, exact cei pe care i-a folosit și iarna trecută.

”Vreau să facem o atmosferă de iarnă, astfel încât căldura să dispară”, a spus Firea. ”Fulgii de zăpadă atârnați pe stâlpi sunt doar primul pas în combaterea căldurii. Urmează să amplasez boxe peste tot în Capitală și să pun colinde la ele, astfel încât bucureștenii să uite de căldură. Sunt sigură că va funcționa.”

Evident, Firea nu putea rata ocazia să și fure din banii publici, astfel că a decis să dea câteva milioane de euro pe panseluțe. ”Frumusețea lor îi va face pe bucureșteni să uite cât de cald e afară. Mai ales că voi alege niște panseluțe în culori reci, pentru un efect anti-caniculă cât mai eficient”, a detaliat Gabi Firea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iunie 2017 12:06
Citește mai mult despre: Firea

Alte articole

Vezi mai mult