Atentat dejucat la Cotroceni! Într-o sticlă de whisky s-a găsit o cantitate nefirească de apă

Angajaţii SPP au intrat în alertă, după ce un telefon anonim i-a anunţat că într-una din sticlele de whisky de la Cotroceni s-a amplasat o substanţă extrem de periculoasă, apă. Zona a fost evacuată imediat, iar după 4 ore de investigaţii sticla capcană a fost descoperită şi dezamorsată.

“O echipă de genişti a preluat sticla infestată cu apă şi a aruncat conţinutul în toaletă, după care s-a tras apa. Sticla a fost distrusă prin explozie asistată, astfel că orice pericol a fost înlăturat. Momentan verificăm dacă există şi alte sticle infestate cu apă. Operaţiunea va dura, pentru că există foarte multe sticle de whisky la Cotroceni”, a spus şeful SPP.

Geniştii spun că dacă sticla ar fi ajuns pe masa preşedintelui Băsescu am fi avut foarte multe victime. “Dacă preşedintele ar fi apucat să bea din sticla capcană, probabil mulţi consilieri prezidenţiali ar fi căzut. Nici nu vrem să ne gândim ce val de concedieri ar fi provocat”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult