Atenţie! Guvernul României poate să ucidă!

Ultimele măsuri luate de Băsescu în numele guvernului Boc i-au şocat pe membrii Uniunii Europene. Pentru că n-au încotro şi trebuie să suporte în continuare prezenţa noastră în UE, mai marii Uniunii au reacţionat cu o directivă care obligă statul român să aplice avertismenul „Guvernul poate să ucidă!” pe absolut orice are legătură sau face referire la guvernul condus de Emil Boc.

TNR a reuşit să intre în posesia directivii UE şi vă prezintă, în exclusivitate, câteva dintre prevederile acesteia:

– orice emisiune televizată în care apar membrii ai guvernului sau în care se vorbeşte despre guvernul Boc trebuie să conţină o bandă, care să acopere cel puţin 30% din ecranul televizorului, cu mesajul „Guvernul poate să ucidă!”

– orice imagine sau articol din presa scrisă sau on-line despre sau cu referire la guvernul României vor fi obligatoriu însoţite de mesajul „Guvernul poate să ucidă!”

– maşinile de serviciu cu care se deplasează miniştrii vor fi revopsite, astfel încât mesajul „Guvernul poate să ucidă!” să poate fi amplasat în loc vizibil.

– miniştrii care ies în public, fie doar pentru o plimbare, fie pentru o conferinţă sau un miting electoral, trebuie să ţină în mână o pancartă pe care să fie vizibil avertismentul „Guvernul poate să ucidă!”

– Toate ordonanţele de urgenţă şi, în general, orice act public care poartă antetul Guvernului Boc, vor fi precedeate de avertismentul „Guvernul poate să ucidă!”.

– opţional şi doar cu acordul UE, mesajul „Guvernul poate să ucidă!” poate fi înlocuit cu mesajul „Guvernul dă depedenţă de FMI”.

Şi pentru că deciziile guvernului Boc sunt considerate de comisarii europeni mult mai nocive pentru populaţie decât alcoolul sau tutunul, ei vor ca în viitor deciziile guvernului Boc să nu se aplice şi minorilor sub 18 ani.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: avertisment Boc guvern

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult