Atenție! În seara asta e lună plină și iarăși iese Firea să urle

Astronomii au avertizat că și în această noapte vom avea parte de lună plină, un fenomen ciclic care neliniștește animalele și înflăcărează îndrăgostiții. Zoologii spun că în aceste nopși Gabi Firea iese și urlă la lună tot felul de măscări și se aude din Voluntari până hăt, departe.

Tânguielile Gabrielei sunt pe tot felul de motive, ba că a fost furată la alegeri, ba că a fost sabotată, ba că Pieleanu a fost rău și i-a dat sondaje greșite, ba că au furat-o oameni din primărie, că n-a ajutat-o guvernul și că lumea e rea. Schelălăielile sunt melodioase, întrucât cunoscuta ex-primăriță e și cântăreață de muzică populară.

Adulții sunt rugați să închidă geamurile și televizoarele dacă vor să nu audă cum urlă nebuna și să-și trimită copiii la culcare ca să nu aibă coșmaruri. Cu timpul, Gabi Firea se va obișnui cu noua situația și va urla tot mai încet până când nu se va mai auzi decât un scâncet discret, ca de copil supărat că i s-au luat jucăriile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 octombrie 2020 15:10

Alte articole

Vezi mai mult